About

Jeg heter Fathia Omer og er HR student på Høyskolen Kristiania. Vår semesteret 2018 har jeg valgt å spesialisere meg i digital markedsføring. Dette er min faglige blogg i forbindelse med valgfaget  mitt, her kommer jeg til å skrive studie relaterte innlegg om min digitale hverdag og andre relaterte emner.

Ved siden av studiene driver jeg et eget firma, som frisør og stylist. Jeg har vært selvstendig næringsdrivende i 10 år. Å drive eget er både gøy og krevende og man må innta mange ulike roller i løpet av en arbeidsdag.

Min jobb som frisør har vært så mye mer enn å bare å klippe hår. Jeg jobber med import,produktutvikling,koordinering,kursing, rekruttering, markedsføring og mye mer.

Jeg valgte å ta en bachelor i Hr og ledelse med spesialisering i digital markedsføring på Høyskolen Kristiania, da studierettningen passet best for meg og min arbeids bakgrunn . Jeg  ønsker etterhvert utvide horisonten og begi meg på nye  eventyr,  nye arbeidsoppgaver og nytt arbeidsmiljø.  Jeg gleder meg enormt til dette semesteret og til å  lære meg mer om digitalt markedsføring, ulike forettningsmodeller  samt å lære å bruke en del nye  verktøy.

 Følg meg gjerne  om du er nysgjerrig på digital markedsføring eller ønsker å lære mer om feltet. Legg  gjerne igjen en kommentar